Европейската вицешампионка Валентина Георгиева вече изпълнява нов втори прескок, който

...
Европейската вицешампионка Валентина Георгиева вече изпълнява нов втори прескок, който
Коментари Харесай

Валентина Георгиева: Усложних вторият прескок и ако се получава добре по време на тренировките във Варна, може би ще го пусна

Европейската вицешампионка Валентина Георгиева към този момент извършва нов втори прескок, който най-вероятно ще бъде показан на Световната купа във Варна от 23 до 26 май.

Състезателката на Филип Янев ще извърши новото упражнение обаче, в случай че се почувства сигурна по време на тренировките преди конкуренцията в морската столица.

" Усложних вторият прескок. Ако се получава добре по време на тренировките във Варна, може би ще го пусна. Подготвена съм и на успоредка и на греда, на тези уреди ще играя. Дори треньорът ми не очакваше, че този прескок ще стане в този момент на твърдо. Последният ден, в който го скачах на меко не се получаваше добре, само че на твърдо се усетих добре и се получи. Очаквам положително показване и край на прескок. Гредата също ми е мощна и в случай че я изиграя, може би ще мога да се класирам за край и на нея ", сподели Георгиева по време на последната подготовка в НСБ " Раковски ".

" Конкуренцията ще бъде огромна. В надпреварата на прескок са декларирани 36 дами. Ще пристигна едната французойка и ще има мексиканка, които ще ми бъдат главните съпернички, само че не мисля, че ще съумеят доста да ми се опълчат. Световната купа за мен ще бъде като контролно, защото преди няма и една седмица имах европейско състезание ", добави гимнастичката, която завоюва и квота за олимпийските игри в Париж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР