Известният финансов педагог и автор на бестселъра Богат татко, беден

...
Известният финансов педагог и автор на бестселъра Богат татко, беден
Коментари Харесай

Робърт Кийосаки сподели разочарованието си от това защо хората не купуват Биткойн

Известният финансов възпитател и създател на бестселъра " Богат баща, безпаричен баща " Робърт Кийосаки посочи, че е надълбоко ядосан от неспособността на хората да влагат в Биткойн (BTC).

На 15 юни Кийосаки, който е прочут бранител на Биткойн като средство за предотвратяване от икономическа неустойчивост, разгласява за някои от най-досадните оправдания, които непрекъснато чува от хора, които не желаят да харчат пари за BTC. Обичайната причина съгласно него е необятно публикуваното разбиране, че Биткойн е прекомерно безценен.

Макар да признава, че цената на водещата криптовалута е несъмнено се е повишила доста, Кийосаки акцентира, че това не значи, че ще резервира високото си равнище вечно. Той подсети на хората една доста значима формула от своята книга за вложенията: Печалба се получава, когато се купува, а не когато се продава. Самият той съобщи:

Кийосаки разкри, че макар извънредно повишената цена на Биткойн, актива към момента резервира капацитета си за напредък. Той предложи на поддръжниците си да не се тормозят прекалено много за цената в този момент и да се съсредоточат върху вложението, когато цените спадат.

Причината, заради която Кийосаки е отчаян, е, че множеството от евентуалните вложители считат, че цената на Биткойн към този момент е достигнала върха. От друга страна, той към момента е оптимистично надъхан за неговото бъдеще.

Инвеститорът с изключение на към Биткойн демонстрира напредничав интерес и към някои други криптовалути като Етериум (ETH) и Solana (SOL) , които съгласно него могат да доближат нови висоти. Междувременно той предизвести вложителите за евентуални бъдещи банкови рецесии заради неустойчивостта на обичайния финансов бранш. Той посъветва хората да помислят за други финансови други възможности като злато и сребро, с цел да спасят парите си против евентуалния срив на обичайна финансова система.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР