Компанията за крипто анализи Santiment представи интригуващи данни за активите,

...
Компанията за крипто анализи Santiment представи интригуващи данни за активите,
Коментари Харесай

Ето кои са най-обсъжданите теми в крипто общността през последните дни

Компанията за крипто разбори Santiment показа завладяващи данни за активите, които сега са тренд в обществените медии в крипто сферата.

Последните им открития хвърлят светлина върху алткойните и тематиките, които привлякоха вниманието на запалянковците в последните полемики.

Един от открояващите се разговори е концентриран към McDonald’s, провокиран от неотдавнашното посещаване на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в обекта. Това събитие докара до вълна от хумористични и сериозни реакции в крипт ообщността, в това число закачливи спекулации за меме монетите, свързани с колоса за бързо хранене.

Друга гореща тематика е ApeCoin , който означи забележителен скок на цената от 63% след въвеждането на мрежата ApeChain. Това бързо нарастване подтиква чувството за бичи настроения измежду трейдърите, които са нетърпеливи да се възползват от инерцията.

Освен това Биткойн продължава да бъде в центъра на вниманието. Тъй като водещата криптовалута се приближава до своя исторически връх, трейдърите интензивно разискват евентуалните ценови траектории и опцията за рали, което може да изтласка BTC над $70,000, което в допълнение разпалва вълнението в общността.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР