Футболната сексбомба Ивана Кнол вече е в Германия за Евро

...
Футболната сексбомба Ивана Кнол вече е в Германия за Евро
Коментари Харесай

Ивана Кнол натопорчи феновете на Евро 2024

Футболната сексбомба Ивана Кнол към този момент е в Германия за Евро 2024! Припомням, че цомбестата брюнетка се прочу на предишното международно в Катар със знойната си фигура. Тази година тя още веднъж ще поддържа националния тим на родната си Хърватия.

 

След като призна, че към този момент няма гадже и сърцето й е свободно, горещата Ивана към този момент натопорчи мъжката част.

Пред немското издание „ Билд “ обилната хубавица показа, че се е разделила с обичания си след 10-годишна връзка.

 

Бомбите на напращели мадами като Ивана Кнол се обрисуват като огромна атракция на трибуните по време на Евро 2024. Дали обаче УЕФА ще забрани съблазнителни фрагменти на цицорестите и разкрепостени последователки, както направи ФИФА на последното международно в Катар през 2022 година? По време на мондиала арабските закони не разрешиха голотата и всевъзможни еротични пориви. Дори някоя хитруша да беше дръзнала да покаже повече плът, нямаше по какъв начин да влезе в обективите на камерите по експлицитното гледище на ФИФА.

Такъв бе и казусът със самата Ивана Кнол, която нашумя по стадионите в Катар преди година и половина. Въпреки експлицитните забрани от уредниците за голота по трибуните напращялата брюнетка се появи на мача против Мароко (0:0) в абсурден за емирството тип – в прилепнала рокля със свалени презрамки и с толкоз надълбоко деколте, че човек може да се гмурне в него.

 

Очаквано еротичните фрагменти не се излъчиха по малкия екран, само че след мача десетки нейни изкусителни фотоси направени от хърватската агитка, обиколиха целия свят. Според тамошните закони я грозеше санкция и даже затвор поради прилепналото облекло с разголена гръд.

За похлупак Ивана си разреши да подлага на критика организацията в Катар. Хърватката имаше алъш-вериш с управляващите, въпреки и без съществени последици. В идващите мачове на Хърватия по този начин и не се видя нова порция еротични фрагменти с обилната гръд на хубавицата.

 

На Евро 2024 в Германия ситуацията е много по-либерално и разкрепостени последователки като Ивана Кнол могат да се покажат в цялостния си искра. Възможно е обаче УЕФА да последва разпоредбите на ФИФА и също да забрани лъчение на разголените мадами. При всички положения след мачовете фрагменти на най-атрактивнитефенки ще обикалят дълго из обществените мрежи.

 

Хърватката Ивана разкри, че след мондиала в Катар известността й се нараснала внезапно и преди време даже е получила оферта от Ню Йорк за пробив в по*ноиндустрията, само че отказала. „ Не е за мен това, не съм възпитана по този начин ”, изяснява надарената футболна фенка, която има близо 3 млн. почитатели в мрежата.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР