Президентът на САЩ Джо Байдън премина директно от срещата на

...
Президентът на САЩ Джо Байдън премина директно от срещата на
Коментари Харесай

През 9 часови зони: От срещата на Г-7 в Италия Джо Байдън отиде да събере пари за кампанията си

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън мина непосредствено от срещата на върха на Г-7 в южната италианска област Пулия в Южна Калифорния за блестящо събитие, на което ще събере дарения за предизборната си акция, съобщи Асошиейте прес.

За задачата президентът прелетя през девет часови зони и самолетът му кацна единствено за презареждане във Вашингтон.

В събитието в спектакъл " Пийкок " с 7100 места в Холивуд се включват и някогашният президент на Съединени американски щати Барак Обама и актьорите Джордж Клуни и Джулия Робъртс.

 Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  Етиен Леви ще бъде народен представител от 6 мин. Етиен Леви ще бъде народен представител от " Величие ": Достатъчно зрял съм, с цел да вляза в такова премеждие  Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други 3 мин. Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други  Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “ 3 мин. Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “  Мюсюлманите честват Курбан Байрам 2 мин. Мюсюлманите честват Курбан Байрам  Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е прелестно, ние сме си европейци 2 мин. Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е прелестно, ние сме си европейци  Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  Етиен Леви ще бъде народен представител от 6 мин. Етиен Леви ще бъде народен представител от " Величие ": Достатъчно зрял съм, с цел да вляза в такова премеждие  Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други 3 мин. Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други  Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “ 3 мин. Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “  Мюсюлманите честват Курбан Байрам 2 мин. Мюсюлманите честват Курбан Байрам  Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е прелестно, ние сме си европейци 2 мин. Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е прелестно, ние сме си европейци

Очаква се гостите на събитието да бъдат интервюирани от известния американски ефирен водещ Джими Кимъл.

Звезди от шоубизнеса все по-често се включват в акцията на Байдън, надявайки се да наберат средства за него и да подтикват поддръжниците си да излязат на изборите и да гласоподават против съперника на Байдън - Доналд Тръмп.

На събитието в Холивуд в този момент  се включиха и водещи демократи от Камарата на представителите, както и губернаторът на Калифорния от Демократическата партия Гавин Нюсъм.

Според уредници на проявата тя към този момент е събрала 28 милиона $ за акцията на демократа.

Докато Байдън събира средства за предизборната си акция, в конференцията за мир в Украйна, провеждаща се в Швейцария, Съединени американски щати са представлявани от вицепрезидента Камала Харис.

Същевременно претендентът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп разкритикува когнитивните качества на Байдън по време на тирада, която произнесе пред десни симпатизанти в Детройт.

Той прикани Байдън да се подложи на когнитивен тест, на който той самичък се е подлагал. Тръмп съобщи също, че противозаконните мигранти " крадат работни места " от американците, съобщи Франс прес.

Тръмп разкритикува и климатичната политика на Байдън, а също и украинския президент Володимир Зеленски, който дефинира като " пресметлив ".

Преди това Тръмп приказва и пред богомолци в локална черква, посещавана от цветнокожи, пред които  съобщи, че Байдън не е създали нищо за тях, с изключение на да насочва празни обещания.

Щатът Мичиган, в който се намира Детройт, е считан за един от колебаещите се щати и може да наклони везните и в интерес на демократите, и в интерес на републиканците на изборите през ноември.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР