Много известни личности решиха да дарят големи суми пари на

...
Много известни личности решиха да дарят големи суми пари на
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и защо раздава пари на почитателите си

Много известни персони взеха решение да дарят огромни суми пари на разнообразни организации, с цел да подкрепят нуждаещите се в битката им с новия ковид.

И Тейлър Суифт се включи в тази самодейност, само че под малко по-различна форма. Докато множеството звезди подариха милиони към разнообразни благотворителни организации, то певицата реши да работи по-лично и да помогне на някои от своите почитатели, които имат усложнения.

Суифт прочела в обществените мрежи какво разгласяват някои от нейните фенове и се свързала с тях на персонални известия, с цел да им предложи помощта си. Тя поискала данни за сметките им в PayPal и след това доста от почитателите ѝ с голяма изненада научили, че в сметките им има по 3000 $ повече.

Една от получилите пари от Тейлър Суифт е жена на име Саманта Джейкъбс, която споделила в собствен пост, че изгубила единствените си доходи, откакто коктейл барът, в който работела в Disney World Флорида трябвало да затвори за месец, поради разпространяването на ковид.

Пред People дамата споделя по какъв начин самата певица ѝ писала и предложила да заплати сметките ѝ. Изданието написа, че Саманта била изцяло шокирана и към момента не може да повярва какво ѝ се е случило, само че откровено благодари за благия жест от страна на певицата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР