Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на

...
Приятели на звездите, вижте какви дарове ви носи седмицата на
Коментари Харесай

Вижте какви дарове ви носи седмицата на благополучието: : Прогноза от астролога Краси Кирчева

Приятели на звездите, вижте какви блага ви носи седмицата на благополучието , +/- 3 дни към 23 май 2024.

Аз съм Краси Кирчева, съветвам и преподавам астрология от 18 години, инженер и майка на 3 деца, създател на книга за приложение на легенди и приказки за реализиране на на практика цели. https://prikazna-astrologia.com/

Юпитер е планетния знак на изобилието, културата, науката, и техническия напредък, знак също на интернационалната търговия и материалното развиване, изключително до момента в който е в земния знак Телец. Нептун е планетата на безусловната обич, музиката и религията. Хармоничният им аспект ще усъвършенства всичко изброено през идната седмици и частично през идващите месеци, даже година. По-конкретно:

- в персонален и нравствен аспект имате опция да приемане и амнистия за тези, които най-вече са ви наранили. Така ще се освободите от нуждата нови мъчителни епизоди да ви дават нови благоприятни условия за амнистия.

- в битов аспект – можете да получите и да извършите дарове и да си почивате прелестно

- в теоретичен аспект – чакаме изобретения и скорошното им внедряване в производства и богатства, за разширение на пазарите и реализиране на финансови резултати. (стоки за ползване, за духовно развиване, духовни институции, медицина) В случай, че методите нереалистично, има лек риск някои артикули и услуги да претърпят бързо развиване и лек спад.

- в учебен аспект – благосклонни преподаватели и лесни оценки, сбъркани задания на състезанията и риск от потребление на технологии за лесни и лъжливи резултати при възпитаници и студенти (ИИ). Нека технологията бъде инструмент на развиването, а не причина за неговото закъснение. Мечтите им за реализация могат да бъдат мотор на развиване, само че и причина да губят интерес към действителните си благоприятни условия. Бъдете деликатни.

- в медицински смисъл – ще се открият и разпространят нови анестезиращи и обезболяващи средства, само че и с риск от прочие

- в здравен смисъл – лекувате се с триумф и елементарно хидратирате кожата, само че и задържате течности и трупате маса. Лечението става и посредством чрез положително въодушевление.

- Химическата промишленост ще означи нови върхове .

- Туризмът ще навакса изоставянето си, във всичките му подразделения – развлекателен, културен, учебен, дентален, състезателен, музикален, конферентен.

- Ресторантьорство и развлечения ще се възстановят доста след пандемията.

- Винопроизводството ще се развие, а неразрешените химически стимулиращи субстанции ще промъкват по-ефективно през мрежите на институциите.

Ще привлечете към себе си упоменатите благоприятни условия, като вършиме дарове, мечтаете и празнувате живота!

Можете да ревизирате какво по-конкретно носи за вас този аспект като ревизирате прогнозата си тук

Общите прогнози помествани в медиите имат 30-40% успеваемост. За вашите значими мотиви си направете самостоятелна прогноза с над 90% успеваемост. Вижте.

А най-запалените могат да започват с дружно с мен работа по своя месечна стратегия за реализиране на своя житейска цел. Вижте.

Празнувайте живота и мечтайте!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР