Третата световна война е почти пред нас. Тази тревожна прогноза,

...
Третата световна война е почти пред нас. Тази тревожна прогноза,
Коментари Харесай

Новият Нострадамус с притеснително пророчество

Третата международна война е съвсем пред нас. Тази тревожна прогноза, направени астролог, прочут като „ Новият Нострадамус “.

Кушал Кумар е на мнение, че пагубен нуклеарен спор, е близо.

Индийският астролог, който планува международните събития, неотдавна предсказа повишаването на напрежението сред Израел и Хамас, Русия и НАТО, Северна и Южна Корея, Китай и Тайван.

Кумар твърди, че за предсказанията си е употребявал ведическата астрологична карта, която се основава на индуската просвета.

Използвайки диаграмата за подравняване на планетите и звездите, за която се споделя, че е „ карта на нашата карма “, Кумар уточни точната дата, на която ще избухне световният спор.

По-рано той сподели пред Daily Star: „ СЕГА, вторник, 18 юни 2024 година има най-силният планетарен тласък за задействане на международна война, макар че 10 и 29 юни също са вероятни.

Кумар твърди, че ескалацията сред Израел и Ливан, терористичните офанзиви в Пакистан и севернокорейските бойци, пресичащи демаркационната линия в Южна Корея, демонстрират, че пророчеството му е тъкмо.

Това идва и откакто Владимир Путин сподели, че е бил „ тласнат до точката, от която няма връщане “ от Запада.

Лидерът на Кремъл сподели пред чиновници на външното министерство: „ Призивите за нанасяне на стратегическо проваляне на Русия, която има най-големия боеприпас от нуклеарни оръжия, показват изключителното неблагоразумие на западните политици. Те или не схващат мащаба на опасността, която основават – или просто са захласнати от личното си възприятие за безотговорност и изключителност. И двете могат да доведат до покруса. “

Професор по атмосферни и океански науки неотдавна разкри какви биха били ужасяващите последствия от една тотална нуклеарна война.

Браян Тун изясни по какъв начин милиони хора по света могат да загинат единствено за часове и че оживелите ще бъдат „ потопени “ в ужасяваща „ нуклеарна зима “.

Дори министър председателят Риши Сунак предизвести предишния месец, че светът е по-близо до рискова нуклеарна ескалация.

Въпреки това началникът на въоръжените сили на Обединеното кралство, адмирал сър Тони Радакин, настоя предходната седмица, че диалозите за нуклеарен Армагедон са единствено приказки, тъй като НАТО е прекомерно мощна.

Оригиналният Нострадамус, Мишел дьо Нострдам, е френски астролог, който разгласява книгата „ Пророчествата “ през 1555 година

Книгата беше сбирка от 942 поетични четиристишия, които предсказваха бъдещи събития.

Много хора имат вяра, че той вярно е предсказал Пожара в Лондон, Френската гражданска война, възхода на Наполеон и Хитлер, двете международни войни, 11 септември и даже гибелта на Даяна, принцесата на Уелс.

Твърди се също, че е планувал гибелта на кралица Елизабет II през 2022 година – и даже е отгатнал възрастта й вярно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР