Дебатът, който ще бъде воден от Джейк Тапър и Дана

...
Дебатът, който ще бъде воден от Джейк Тапър и Дана
Коментари Харесай

Тръмп и Байдън излизат един срещу друг в президентски дебат

Дебатът, който ще бъде воден от Джейк Тапър и Дана Баш в Атланта на 27 юни, ще означи първия персонален конфликт в акцията тази година. И двамата претенденти са приели поканата на малкия екран и са се съгласили да одобряват параметрите и формата на дебата, както е посочено в писмата, изпратени от малкия екран до акциите през май.

Според мрежата 90-минутният спор ще включва две рекламни паузи, като през това време чиновниците на акцията нямат право да контактуват със своя претендент. И двамата се съгласиха да се явят на единна естрада, а позициите им на нея ще бъдат избрани посредством мятане на монета.

 

Микрофоните ще бъдат изключени по време на дебата, като се изключи претендента, чийто ред е да приказва. Въпреки, че на сцената няма да се позволяват реквизити или авансово написани бележки, на претендентите ще бъдат дадени писалка, лист хартия и бутилка вода, добавя Нова тв.

 

Някои аспекти на дебата, в това число отсъствието на публика в студиото, ще се разграничават от предходните диспути. Но както и в предишното, модераторите " ще употребяват всички средства, с които разполагат, с цел да наложат спазването на времето и да обезпечат цивилизована полемика ", съгласно малкия екран.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР