В неделя ще бъде слънчево, след обяд над планините и

...
В неделя ще бъде слънчево, след обяд над планините и
Коментари Харесай

Слънчева неделя с високи температури

В неделя ще бъде слънчево, след обяд над планините и планинските региони с купеста облачност. На обособени места, основно в Рило-Родопската област ще превали, допустимо е и да прегърми.

Ще остане съвсем безшумно. Максималните температури ще са най-вече сред 28° и 33°, в София - 28°-29°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 29°. Температурата на морската вода е 21°-24°. 

 Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други 3 мин. Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други  Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “ 3 мин. Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “  Мюсюлманите честват Курбан Байрам 2 мин. Мюсюлманите честват Курбан Байрам  Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е пракрасно, ние сме си европейци 2 мин. Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е пракрасно, ние сме си европейци  Традиции надалеч от родината: Българско учебно заведение в Испания пази културата ни 2 мин. Традиции надалеч от родината: Българско учебно заведение в Испания пази културата ни  Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други 3 мин. Доц. Кунчев: Тигровите комари са рискови, само че не по-малко рискови са и други  Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “ 3 мин. Да пазим околната среда: Започва самодейността „ Зелената седмица “  Мюсюлманите честват Курбан Байрам 2 мин. Мюсюлманите честват Курбан Байрам  Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е пракрасно, ние сме си европейци 2 мин. Първото евросело у нас с близо 50% изборна интензивност: Тук е пракрасно, ние сме си европейци  Традиции надалеч от родината: Българско учебно заведение в Испания пази културата ни 2 мин. Традиции надалеч от родината: Българско учебно заведение в Испания пази културата ни

В планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на обособени места, основно в Рило-Родопската област ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа до сдържан северозападен вятър.

Максималната температура на 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

В понеделник и вторник времето ще бъде слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще се развива купеста облачност и в планинските региони в Югозападна България ще има изолирани краткотрайни превалявания, съпроводени от гръмотевици. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР