Пътищата на Михаела Маринова и Любо Киров се пресичат професионално

...
Пътищата на Михаела Маринова и Любо Киров се пресичат професионално
Коментари Харесай

Любо Киров и Михаела Маринова - Вселена от разкошна музика

Пътищата на Михаела Маринова и Любо Киров се пресичат професионално за първи път през 2020 г.  Тогава двамата правят дуетна версия на към този момент познатото солово парче на Любо Киров " Мога ". Сътрудничеството им бързо се превръща в една от обичаните песни на техните почитатели. 
 5 нови песни от седмицата с The Chemical Brothers, Zaz, Михаела Маринова, Post Malone, Ан-Мари
5 нови песни от седмицата

Ето каква нова музика ни предлага последният уикенд на юли

Някак естествено триумфът им минава в креативно другарство - към този момент три години Михаела е специфичен гост-изпълнител в турнетата на Любо Киров, а той постоянно се появява на най-важните й концерти. Затова бихме споделили, че идващият им общ проект си беше въпрос на време. Време, което за наша наслада, най-сетне пристигна.

Втората им взаимна ария, озаглавена " Вселена ", е по музика, текст и аранжимент на Михаела и Ангел Дюлгеров, " Вселена " е ария от втория студиен албум на изпълнителката, озаглавен До безспир. Любо Киров се влюбва в парчето от първо слушане, по време на саундчек преди един от концертите от миналогодишното му турне.

  " Когато я чух, аз запях. Никой не може да ме убеди, че тази ария не е дует, писан за мен и Михаела. Всеки е благополучен да пее с някой, сходен на него ", споделя Любо Киров, а припевът: " Губя се, диря се - ти си до мен. Трудно е, тъжно е, само че ти си до мен, Викам те, чуваш ме - знам, че ти си мойта галактика ", несъмнено го потвърждава недвусмислено.

Що се отнася до Михаела Маринова, тя споделя за парчето: " Щеше да е доста необичайно, в случай че " Мога " няма продължение. Възприемам срещата си с Любо като съдбовна. "

Михаела добавя, че Любо е станал неин учител на доста равнища и е един от хората, които най-вече имат вяра в нея. " Работата с него е ентусиазъм ", категорична е певицата. 
 Любо Киров, DARA, „ Вече няма по какъв начин “ и видеото към взаимната ария на изпълнителите
" Вече няма по какъв начин “ за DARA и Любо Киров

Ето по какъв начин наподобява новото им видео

За първи път почитателите ще чуят онлайн дуета на концертите от идното турне на Любо Киров, което започва на 14 юни в София и на което Михаела ще е още веднъж специфичен посетител. " Вселена " ще бъде част и от програмата на Михаела Маринова, която също потегля на национална обиколка през есента на 2024 година с начална дата на 26 септември във Варна.

Междувременно " Вселена " към този момент се радва на утвърждението от страна на публиката. За няколко часа песента събра над 32 хиляди слушания в YouTube, като част от коментарите гласят: " необикновен тандем ", " великани ", " вълшебна ария " и така нататък Общо взето, почитателите са безапелационни, че чакането си е коствало. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР