КАВАЛЕРИЙСКИ кон, ранен, когато се отскубна от ездача си и

...
КАВАЛЕРИЙСКИ кон, ранен, когато се отскубна от ездача си и
Коментари Харесай

Избягалият кавалерийски кон, ранен по време на 6-милно вилнение в Лондон, ще играе ключова роля в парада на крал Чарлз Trooping the Color

КАВАЛЕРИЙСКИ кон, ранен, когато се отскубна от ездача си и атакува през Лондон, ще поеме водеща роля в парада за рождения ден на краля в събота.

Черният кон Тенисън беше един от петте коня на домашната конница от казармата Хайд Парк в Найтсбридж, които избягаха, откакто бяха уплашени от строители по време на рутинни учения през април.

Той беше лекуван за рани, получени при лудото тичане из града, само че беше счетен за кадърен да се върне на работа през май.

И единствено два месеца след тестването си, Тенисън получи основна роля в Trooping the Цвят - езда в влиятелния върховен конвой, който води краля по комерсиалния център от Бъкингамския замък до парада на конната армия.

Той ще бъде язден от ефрейтор на коня Харви, инструкторът по конна ескадрила на лейбгвардията, в тила сан на втора дивизия.

Неговите конюшни Троян и Ванкиш, които също бяха ранени, откакто хвърлиха своите ездачи, ще бъдат още веднъж в очите на обществеността като част от Кралската спасителн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР