Криско влиза в политиката! Рапърът няма да се кандидатира за

...
Криско влиза в политиката! Рапърът няма да се кандидатира за
Коментари Харесай

Потрес! След Ицо Хазарта и Криско иска в политиката: Ще става кмет на Габрово!

Криско влиза в политиката! Рапърът няма да се кандидатира за министър на веселието, а за кмет на родния си град.

Моите упоритости са единствено за кмет на Габрово! ", хвърли бомбата в ефира на Нова ТВ Криско и добави:

Певецът се вълнува и следи какво се случва в страната постоянно. На този стадий от живота си не мисли съществено да се кандидатира за властник на родния си град, само че загатва, че в по-далечно бъдеще и това е допустимо.

" Аз не се прибирам толкоз постоянно, само че Габрово наподобява сносно. Смятам, че ще се оправя доста добре. Има доста забележителности, които могат да привлекат туристи. Това е нещото, на което като кмет ще акцентира ", размишлява изпълнителят.

Криско е безапелационен, че желае децата му да отраснат в България. Затова той и жена му Цвети не мислят да емигрират, а да наблегнат на плюсовете, които страната ни има.

Певецът споделя, че към този момент е по-отговорен, по-спокоен и по-израснал. Поради тези аргументи жена му Цвети сигурно би гласувала за новият Криско, а не за остарелия.

Въпреки това рапарът чества пълноправие в кариерата си и приготвя огромен концерт със старите си части. Подготвя 5 етажна сцена и желае да направи нещо, което до момента не го е имало в България.

" Там ще опиша на публиката доста персонални неща, които попринцип не споделям ", издава Криско.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР