Звездният участник от златния отбор на Hell’s Kitchen Пеньо Гатевски

...
Звездният участник от златния отбор на Hell’s Kitchen Пеньо Гатевски
Коментари Харесай

Гатьо не общува с фолкпевицата Бони, блокира я в нета


Звездният участник от златния тим на Hell’s Kitchen Пеньо Гатевски -Гатьо, призна, че не поддържа връзка с фолкпевицата Бони след края на кулинарната конкуренция по NOVA и даже я е блокирал в обществените мрежи.

Участникът от „ Игри на волята “ гостува в „ МачКаст “ и разкри: „ Бони я познавам от Hell’s Kitchen. Преди това не съм я познавал, виждал съм я по участия. Никога не съм комуникирал с този човек. В началото ми направи положително усещане. Говорихме си, майтапи, това-онова.

И в един миг не знам какво се случи. Явно искаше да покаже същността си, тъй като извънредно време беше да избухне. Нямам мнение за нея, да е жива и здрава и доста щастлива. Да се радва на прелестния си живот. Блокирал съм я в Инстаграм и в Тик-Ток “.

Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на пъкъла, само че е безапелационен, че откакто Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е почтена за него. За Чоткин показа: „ Чоткин наподобява обикновено момче, малко лудичък, само че е готин. Както се споделя - от готините луди. Единствено не разбрах по какъв начин може да се сгодиш за някого, без да го познаваш, и да кажеш това ми е огромната обич. Дали го направи поради риалити шоуто или го направи в действителност - не знам. Дано да има шанс момчето в живота. Пожелавам му единствено хубави работи да му се случват ". Риалити героят споделя, че е удовлетворен от присъединяване си и че е посочил, че и мъжете могат да готвят. „ Не професионално, тъй като не съм приключил такова учебно заведение, несъмнено. Обикновен човек съм, който си прави варен ориз с пържоли, тъй като това му е обичаното ястие. Спортистите това ядем “. Казва, че има да смъква 10 кг и за един месец ще го направи.

Охранителят призна, че това лято го чака ново предизвикателство, само че за момента няма право да приказва за него. Издаде обаче, че ще е на плажа. Разкри, че не е заслепен от славата и че хората, които се взимат на съществено са комплексари. „ Мен славата не може да ме обземе. Никога не съм се чувствал по-друг от хората. Аз съм си елементарен човек. Не ме интересува, че съм взел участие в някакви формати. Това единствено комплексарите го вършат. Те са надути и надменни. Животът си ми е същият. Нищо не се е трансформирало. Гледам си децата, виждам си дамата, вървя си на работа “, безапелационен е той.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР