По традиция всяка неделя ви срещаме с успешни българи, избрали

...
По традиция всяка неделя ви срещаме с успешни българи, избрали
Коментари Харесай

Стоян Геговски избира да живее в китайския град Нинбо: Тук популяризираме България

По традиция всяка неделя ви срещаме с сполучливи българи, избрали да живеят и да се осъществят отвън границите на страната ни. На хиляди километри от България, има един китайски град с многовековна история и просвета.

От Нинбо започвал античният морски път на коприната, а през днешния ден от китайската провинция минават най-вече товари в света. Там от години живее и работи Стоян Геговски.

Казва, че все още времето там е топло и слънчево, а това му оказва помощ и за метода, по който се усеща.

 Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  „ Ако излетим, децата няма да оцелеят “: 189 пасажери са блокирани при 52° в аероплан (ВИДЕО) 3 мин. „ Ако излетим, децата няма да оцелеят “: 189 пасажери са блокирани при 52° в аероплан (ВИДЕО)  Йорданка Фандъкова и Цвета Караянчева се завръщат в Народното събрание, Етиен Леви влиза с „ Величие “ 4 мин. Йорданка Фандъкова и Цвета Караянчева се завръщат в Народното събрание, Етиен Леви влиза с „ Величие “  Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ) 2 мин. Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ)  Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна 3 мин. Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна  Бойко Борисов: Битката сега е какъв да е най-кресливата съпротива 2 мин. Бойко Борисов: Битката сега е какъв да е най-кресливата съпротива  Откриха в гора тялото на изчезналата Валерия, арестуван е някогашен другар на майка ѝ 3 мин. Откриха в гора тялото на изчезналата Валерия, арестуван е някогашен другар на майка ѝ  Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката 2 мин. Автокъщи разпродават на безценица колите, изпотрошени от градушката  „ Ако излетим, децата няма да оцелеят “: 189 пасажери са блокирани при 52° в аероплан (ВИДЕО) 3 мин. „ Ако излетим, децата няма да оцелеят “: 189 пасажери са блокирани при 52° в аероплан (ВИДЕО)  Йорданка Фандъкова и Цвета Караянчева се завръщат в Народното събрание, Етиен Леви влиза с „ Величие “ 4 мин. Йорданка Фандъкова и Цвета Караянчева се завръщат в Народното събрание, Етиен Леви влиза с „ Величие “  Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ) 2 мин. Загинал и ранени при тежка злополука с кола от кортежа на Клаудия Шейнбаум (СНИМКИ)  Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна 3 мин. Владимир Путин: 700 000 съветски бойци се бият в Украйна  Бойко Борисов: Битката сега е какъв да е най-кресливата съпротива 2 мин. Бойко Борисов: Битката сега е какъв да е най-кресливата съпротива  Откриха в гора тялото на изчезналата Валерия, арестуван е някогашен другар на майка ѝ 3 мин. Откриха в гора тялото на изчезналата Валерия, арестуван е някогашен другар на майка ѝ

Мъжът споделя, че от 10 години има ползи към Китай. Покрай образованието си в Софийския университет има опция да учи една година в китайски университет. Тогава Китай доста му харесва и взема решение да запише магистратурата си точно в Нинбо.

В подготвеност да се включат в избавителни действия при нужда са близо 200 машини, 800 души и 32 кучета

Стоян Геговски се трансформира в първия чужденец там, който е приключил „ Превод от китайски и британски “. След това българинът остава в китайския град, тъй като вижда доста благоприятни условия в него.

„ Нинбо е доста значим град за България и за Централна и Източна Европа. Той е центърът в механизма за съдействие сред Китай и страните от Централна и Източна Европа “, изясни Стоян.

Хората всеобщо си стоят вкъщи, излиза се единствено за храна

„ Точно в този град Нинбо има доста благоприятни условия, свързани с моята татковина България. Процесът беше доста натурален. След като приключих, с двама мои другари си отворих компания и се занимаваме точно с това – с популяризирането на България “ и на Централна и Източна Европа. От предходната година към този момент имахме и шанса и опцията с една от по-големите туристически организации в Източна Европа и отворихме офис „ Продажби “. Една огромна част от нашия бизнес сега е точно туризмът “, показа Стоян Геговски.

Той приветства „ новата епоха “ в връзките сред двете страни

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР