Култовата ергенка Теа протегна ръка към порното! След края на

...
Култовата ергенка Теа протегна ръка към порното! След края на
Коментари Харесай

Шок! Ергенката Теа във фетиш шоу със звезда от розовите филми

Култовата ергенка Теа протегна ръка към порното! След края на " Ергенът " обилната русокоска пое по непредвиден за почитателите на риалити формата път.

Теа Добрева се похвали в обществените мрежи, че приготвя най-страстното и незабравимо култ празненство на годината във Варна. След като русокосото прелъщение и Алек се разминаха, Теа се отдаде на разголени фотоси, а в този момент предлага горещи подиуми в интимна конюнктура в заведение край морето.

" В 00:00 ще има безвъзмезден естествен афродизиак за всички! За по-палавите ще има и glory holes ", шашна с признанието си ергенката.

" Glory holes " е едно от най-предпочитаните осъществявания в порноиндустрията, при което мацка прави орална обич на чужд мъж през дупка в стената, без да знае на кого принадлежи обслужваното достолепие. Събитието стартира в 23 ч. на 3 юли в морската столица. Снимките са неразрешени.

В интимното празненство се включва и небезизвестната Анджела Ташева, която изгря в онлайн риалитито " Къщата на инфлуенсърите ", а по-късно лъсна в горещи порноклипове и фотоси, за които " България Днес " писа при започване на март.

Снимки и видеа на добилата известност като " кралицата на свадите " в онлайн формата Анджела демонстрират по какъв начин татуираната варненка се отдава на незнаен мъж. Докато интимният й сътрудник остава прикрит, а на показ е само мъжкото му достолепие, еротичната моделка театралничи пред камера и се оправя със половите осъществявания надалеч по-добре и от професионална порноактриса.

Самата Ташева се похвали, че изкарва по 9 бона на месец в онлайн платформа с нецензурно наличие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР