На 7 юли Антон Радичев стана на 72, но съвсем

...
На 7 юли Антон Радичев стана на 72, но съвсем
Коментари Харесай

Богомил Грозев разказа играта на Антон Радичев: Актьорът има рожден ден, но съвсем не му е до празнуване

На 7 юли Антон Радичев стана на 72, само че напълно не му е до празнуване. Актьорът, който има зад тила си участия в над 40 киноленти и десетки театрални постановки, продължава да чака някогашният му шурей Богомил Грозев да трансферира ипотечния си заем, чийто поръчител сега е жилището на артиста.
Големият артист с прякор Баба Тонка не крие страховете си, че може да изгуби във всеки един миг дома си, написа „ Уикенд ”.
А новинарят се крие от гаранта си и не трансферира заема на свое име! „ Това ми е болната тематика. Още не е направил нищо по въпроса. На 14 януари беше делото по развода им с щерка ми. Официално е разтрогнат към този момент бракът, само че по моя случай няма развиване ”, споделя артистът пред изданието. И прибавя още:

„ В началото на годината Богомил ми сподели, че след седмица иска ми се обади и ще оправим нещата. Като мина време, звъннах на майка му. Тя единствено сподели, че ще му съобщи, че съм го търсил. Писах му и известия, само че ядец. За какво е всичко това, не мога да схвана? Той очевидно към този момент си заплаща заема, тъй като в случай че не го прави, да са ми взели жилището от банката. ”
Припомняме, че Радичев е в такова стресово състояние отдавна, тъй като преди години е заложил личния си апартамент като поръчител, с цел да могат щерка му и шурей му да си построят дом.
„ Грозеви си имат няколко парцела. Редно е Богомил да си трансферира ипотеката на техен парцел. Но какъв брой ли още ще би трябвало да очаквам? ”, недоумява артистът.
От диалога с Антон Радичев излиза наяве още, че той избира вечерните новинарски излъчвания на Нова телевизия, с цел да не засича някогашния си шурей в утринните.
„ Не съм го проклинал! Ерген ли е, не е ли, има ли жена до него и така нататък не ме интересува въобще! Той ми е никакъв, разведен е към този момент с щерка ми ”, приключва с мъчителна искреност артистът.

Припомняме, че вместо да погаси банковия си заем и да смъкна бремето на ипотеката от някогашния си тъст, журналистът си купи BMW Х1 за 100 бона, разбра HotArena.
Дори и мултимилионерите не си сменят колите по този начин постоянно, както Богомил Грозев! Водещият на осведомителните излъчвания по Нова телевизия реши, че му е писнало да се вози в лимузина „ Мерцедес ”, и на бърза ръка си купи ново първокласно транспортно средство, джип BMW Х1. Високопроходимото му возило коства 100 бона – сума, която за болшинството българи е напряко галактическа, писа „ Уикенд “.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР