Късното влизане на Ким Кардашиян в ревюто на седмицата на

...
Късното влизане на Ким Кардашиян в ревюто на седмицата на
Коментари Харесай

Ким Кардашиян получава мразовито посрещане от Ана Уинтур, тъй като тя пристига модерно късно на шоуто в Париж

Късното влизане на Ким Кардашиян в ревюто на седмицата на модата в Париж не впечатли редактора на Vogue Ана Уинтур, която обясни мислите си по отношение на закъснението на риалити звездата.

Когато Ким зае мястото си, откакто закъсня с 20 минути за дефилето на Виктория Бекъм, на което по-малката сестра Кендъл Дженър дефилира, Анна Уинтур й даде къса ледена усмивка, само че това беше единственото й самопризнание. Въпреки че редакторът на Vogue не е прочут с това, че е отворен и топъл, мразовитият банкет се смяташе за повода за закъснението на Ким да забави началото на шоуто.

Леденото държание от неистовото бързане на Анна и Ким към Парис, която ще участва на шоуто, е снимана за последния сезон на семейство Кардашиан. Напрежението на екрана скочи, когато Ким, дружно с Крис Дженър и Кори Гембъл, се изтезаваха през тежко пътешестване с кола, борейки се с часовника и задръстените улици, единствено с цел да дойдат с 20 минути забавяне, предизвиквайки много безредици, до момента в който бързаха към пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР