След като беше изправена пред безмилостен тормоз и негативизъм заради

...
След като беше изправена пред безмилостен тормоз и негативизъм заради
Коментари Харесай

Вики БФС-то се похвали с нова усмивка: За какво ли ще я хейтят сега?

След като беше изправена пред безсърдечен тормоз и негативизъм поради външния си тип в „ Ергенът “ Сезон 3, Виктория Асенова най-сетне откри експерта, който да помогне за подобряването на нейната усмивка. В скорошно TikTok видео Вики показа вълнуващата вест с почитателите си, разкривайки, че зъбите й са избелени и усмивката й свети както в никакъв случай до момента.

Виктория Асенова, която стана известна със своето присъединяване в известното телевизионно шоу, се сблъска с голям брой рецензии по отношение на естетиката на зъбите си. Зрителите бяха разграничени в мненията си дали тя е чаровна или " нелицеприятня " както доста я описваха. Въпреки това, Вики остана непоколебима и реши да предприеме дейности, с цел да усъвършенства увереността си и да се оправи с критиците.

Във видеото си в TikTok Виктория сподели преди и след фотоси на зъбите си, демонстрирайки трагичната разлика, реализирана посредством професионални стоматологични грижи. Тя изрази своята признателност към своя ортодонт и неговия екип за тяхната отдаденост и експертни знания, които доведоха до забележителната промяна на нейната усмивка.

Феновете на Виктория изрекоха поддръжката си в мненията под видеоклипа, хвалейки я за смелостта да се изправи против рецензиите и да работи върху самоусъвършенстването си. Много фенове признаха, че първичните им усещания от нея са били неправилни и в този момент правят оценка същинската й същина.

Въпреки че присъединяване на Виктория в „ Ергенът “ беше белязано от несъгласия към нейния облик, тя съумя да излезе победител, употребявайки опита си. Нейната история служи като увещание, че не всичко, което виждаме на екран е тъкмо по този начин. След хейта в предаването, през днешния ден Вики се радва на поддръжката на почитателите.
„ Усмивката е най-хубавият грим, който всяко момиче може да носи. “ – Мерилин Монро
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР