Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано

...
Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано
Коментари Харесай

Хиляди хора на концерт: Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената!

Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе проведено от Deep Zone отпред с диджей Диан Соло и се състоя в Морската градина във Варна, написа Hot Arena,

„ Видях в Дебора благополучие. По лицето й имаше сълзи от наслада. Тя беше с високо вдигната глава и продължава напред в живота с песента „ Зараснали рани “.

Имаше хиляди хора на концерта “, спомня си дебюта на Дебора Диан Савов.

„ Всичко стартира още, когато видяхме новината за Дебора и взехме решение да й подадем ръка. Да й подарим една ария. Свързахме се с нея и й отправихме това предложение. Всичко стана супер, записахме песента, дори напълно скоро успяхме да пуснем и видеоклип към песента на Дебора „ Зараснали рани “. После я поканихме и да бъде специфичен посетител в нашия концерт, който бе на 18 май в Морската градина във Варна. Това бе и нейният дебют на огромната сцена “, споделя Савов.

„ Аз имам другарски усеща към Дебора. Лично съм доста задоволен, тъй като, като видяхме тези усмивки, ни бе задоволително. Също по този начин съм благополучен, че успяхме да й помогнем да сбъдне фантазията си “.

Той показа, че с сътрудниците си са отворени да продължат да надграждат този план, който започнаха с песента „ Зараснали рани “ дружно с Deep Zone и симфоничния оркестър.

„ Това се случва за пръв път в България. Планираме концерти в София, Пловдив, Русе, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. Вече всичко е въпрос на организация с локалните общини. Ако всичко мине по проект, несъмнено, че Дебора ще бъде поканена още веднъж на сцената с нас “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР