Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба

...
Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба
Коментари Харесай

Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба


Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба от последните години. Сигнал за много нетипична кражба е бил подаден в Районното полицейско ръководство в Кърджали.

39-годишен ищец оповестил, че от автомивка са му изчезнали було за лек автомобил и даже стелките, които покриват пода на возилото. Случаят провокира вълна на смях, само че и на упрек, толкоз ли е невисок стандарта в региона, че да се крадат сходни предмети, които може да си разреши и най-изпадналия бедняк.

Най-изненадващото обаче е, че в хода на почналата инспекция полицейските чиновници са съумели съвсем мълниеносно да стигнат до 56-годишния причинител. Откраднатите движимости са открити. Работата по случая продължава бранш „ Криминална полиция “.

Кърджали се разтресе от смях! Сигнализираха полицията за най-нелепата кражба 16.06.24 08:44 ИСТОРИЧЕСКО! Българската православна черква стъпи в Дубай и направи немислимото! (СНИМКИ) 16.06.24 08:17 Емил Кошлуков се издаде: Праща въздушни целувки на непознати и оставя неприлични бакшиши 16.06.24 07:46 Западът намерено заприказва за капитулация на Украйна 16.06.24 07:26 Очаква ни доста слънце, само че следобяд ще вали и гърми, ето къде 16.06.24 07:12

Източник: ardanews.info

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР