Нов кървав екшън със замесени футболни фенове разтърси Германия след

...
Нов кървав екшън със замесени футболни фенове разтърси Германия след
Коментари Харесай

Нов кървав екшън на Евро 2024, Берлин е под обсада

Нов кървясъл екшън със забъркани футболни почитатели раздруса Германия след началото на Евро 2024. Стотици служители на реда са блокирали берлинския квартал Моабит, откакто незнаен е стрелял по време на мача сред Италия и Албания (2:1) в събота вечерта, осведоми Bild.

23-годишен мъж е съществено потърпевш. Тойй има прострелни рани в крайници и рамото. Според очевидци са се чули най-малко шест изстрела, а повода за стрелбата е спор, зародил около мача сред италианците и албанците, който се игра в Дортмунд.

След екшъна в квартал Моабит са стоварени стотици тежковъоръжени служители на реда и елементи на специфичните сили. Те са се заели с издирването на стрелеца, само че търсенето досега не дава резултат.

Със смъртен случай приключи различен спор сред почитатели. След мача на откриването на Евро 2024, в който Германия победи Шотландия с 5:1 в петък вечерта, е зародило всеобщо сборичкване на стадиона на Унтерлидербах във Франкфурт. В мелето един човек е бил погубен с прободна рана в гърдите, а няколко други са били ранени.

В събота денем 31-годишен жител на Франкфурт се е предал в локалната полиция. Властите оповестиха, че той е задържан и ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране.

" Десетки служители на реда претърсили близките региони, в това число дворовете на къщи и покривите на гаражите, за бягащия причинител ", се споделя в отчета на 5Vision.News. Не съумели обаче да го открият, преди самичък да се съобщи. На очевидците на случая е оказана психическа помощ от избавителната работа и незабавните медици.

Вчера стана ясно, че различен мъж с нож е ранил няколко индивида по време на частно празненство за мача на Германия в град Волмирщет. Нападателят е бил прострелян от пристигналите служители на реда, а по-късно е умрял от раните си в болничното заведение.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР