Водач на мобилен скутер предприе шокираща атака срещу мъж на

...
Водач на мобилен скутер предприе шокираща атака срещу мъж на
Коментари Харесай

Кипящ мобилен скутер мъж удря с юмруци купувач на Morrisons след шега „лош шофьор“

Водач на мобилен скутер предприе шокираща офанзива против мъж на паркинг в супермаркет, откакто беше наименуван „ неприятен водач “.

Майкъл Уолш е нападнал купувача пред Morrisons в Teesside Park, Stockton-on-Tees, оставяйки го „ шокиран “ и „ объркан “, стана ясно от кралския съд в Teesside. Инцидентът се разиграл към 11.30 часа на 23 май предходната година, до момента в който жертвата отивала към колата си. Прокурорът Джонатан Гитинс сподели пред съда, че мъжът е минавал около банкоматите, когато е чул звуков сигнал. Той се обърна и видя жителя на Торнаби Уолш да натиска клаксона на скутера си.

Гитинс сподели: „ Той видя подсъдимия да се изправя на скутера си и да каже, че [името на жертвата] би трябвало да е ням. Жалбоподателят назова подсъдимия „ неприятен водач “, след което подсъдимият му извика да пристигна тук, като му сподели „ приказвам с теб “. се обърнал и бил ударен от подсъдимия в челото. Това дезориентира [име на жертвата], който по-късно видя подсъдимия да държи двата си юмрука в бойна стойка. Удряха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР