Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Кристофър Рей удостои

...
Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Кристофър Рей удостои
Коментари Харесай

Директорът на ФБР награди главния прокурор Борислав Сарафов

Директорът на Федералното бюро за следствие (ФБР) Кристофър Рей удостои и.ф. основен прокурор на Република България Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. с почетна грамота за персонален принос в сполучливото съдействие сред българската прокуратура и разследване и ФБР в битката против трансграничната проведена престъпност.

Грамотата бе връчена в границите на посещаване на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. в централата на ФБР в гр. Вашингтон. И.ф. основен прокурор е на работна аудиенция в Съединени американски щати по покана на Департамента по правораздаване, оповестяват от пресцентъра на прокуратурата.

Акцент в диалозите на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. с американските домакини е подложен върху наказателноправното съдействие сред българската прокуратура и американските правоохранителни институции в подтекста на актуалните провокации пред сигурността и взаимоотношението в битката с трансграничната проведена престъпност. В тази връзка са разисквани взаимни дейности против интернационалните незаконни групи с присъединяване и на български жители.

В подтекста на правосъдната промяна у нас и.ф. основен прокурор е разискал положителните практики в работата на ФБР, които биха били потребни при една структурна промяна на Националната следствена работа (НСлС) и окръжните следствени отдели и възможното им преструктуриране по модела на действие на федералната работа.

При срещите с представители на ФБР основният прокурор Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. е обърнал внимание върху провокациите, които правоохранителните органи в международен мащаб имат при следствия на киберпрестъпления. Постигната е договореност в скоро време в офиса на ФБР в София да бъде изпратено аташе, чийто сектор ще е точно противопоставяне на закононарушенията в интернет.

В рамките на работната аудиенция Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. посети и Академията на ФБР в гр. Куантико, щата Вирджиния, където бе реализирана договореност за първи път следовател от Национална следствена служба да премине цялостния обучителен курс на Академията, а в бъдеще български следователи регулярно да бъдат изпращани на образования във ФБР.

Главният прокурор на Република България изрази пред управлението на Академията на ФБР предпочитание за провеждането в България на серия от обучителни семинари с лектори от Съединени американски щати за български магистрати и чиновници на специфичните служби с главен фокус върху киберпрестъпленията и събирането на електронни доказателства. Това би било потребно с оглед създаване на нужния професионален потенциал и опцията за основаването на обособена конструкция, която да работи по този вид закононарушения и събирането на електронни доказателства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР