Гадателка съветва: Златото носи невиждан късмет на тези зодии, на

...
Гадателка съветва: Златото носи невиждан късмет на тези зодии, на
Коментари Харесай

Гадателка съветва: Златото носи невиждан късмет на тези зодии, на други – само зло


Гадателка поучава: Златото носи невъобразим шанс на тези зодии, на други – единствено зло. Златото се свързва със Слънцето и символизира мощ, непоклатимост и сила.

Всички сме усещали магията на златото в някакъв миг от живота си. Този бляскав метал, който притегля окото със своето мистериозно лъчение, има освен материална стойност, само че и надълбоко алегорично значение, датиращо от древността.

Златото постоянно е било неразделна част от живота ни, въплъщение на разкош и благосъстояние, знак на власт и статус.

„ Зад тези искрящи фасади обаче се крие нещо доста по-дълбоко и мистериозно – силата на златото, която може да влияе на душите и сърцата ни, изпълвайки ни със мощ, убеденост и благоденствие “, споделя врачка от едно затънтено българско селце.
Сила и непоклатимост
Златото се свързва със Слънцето и символизира мощ, непоклатимост и сила. Златните бижута могат да оказват помощ на човек да се почувства по-уверен и мощен.
Лечебни свойства
В някои култури златото се счита за метал с лечебни свойства. Златните бижута могат да се смятат за метод за привличане на здраве и разцвет в живота.
Привличане на триумф и благосъстояние
Златото постоянно се свързва с благосъстояние и разцвет. Златните бижута могат да оказват помощ за внасянето на материално благосъстояние и триумф в живота.

Важно е да изберете висококачествени златни артикули, защото ниското качество може да повлияе отрицателно на силата. Избягвайте комбинирането на злато с други метали, изключително в случай че предизвиква алергични реакции или дискомфорт.
Егоизъм и предпочитание за власт
Поради асоциации с власт и благосъстояние, носителят на злато може да се изкуши да усили егоистичните стремежи. Това може да докара до отрицателни последствия в връзките с другите.
Материализъм
Златото постоянно се свързва с материално благосъстояние. Прекаленото предпочитание за носене на златни бижута може да докара до прекален материализъм и загуба на интерес към духовните полезности.
Ангажимент към имиджа
Някои хора може да се разпознават прекомерно с облика, обвързван със златото, и да изгубят своята характерност. Това може да докара до ограничавания върху себеизразяването и личностното развиване.
Зависимост от външни знаци на триумф
Носителят на златни бижута може да стартира да зависи от външни знаци на триумф и статус, което може да докара до незадоволеност и липса на облекчаване на вътрешни потребности.
Агресия и нервност
Смята се, че златото, като знак на слънчевата сила, от време на време може да задейства нападателни страсти у човек. Това може да се прояви под формата на нараснала нервност, неодобрение или даже експанзия.

Ето за какво е значимо да употребявате златото с мярка и да осъзнавате прочувствените си реакции, с цел да избегнете отрицателни последствия.
Лъв
Златото подхожда на мощната сила на Лъва, обвързвана с власт, статус и благосъстояние. Носенето на злато може да помогне на Лъвовете да покачат увереността си и да привлекат вниманието към своето великолепие.
Стрелец
Стрелците постоянно се стремят към напредък и триумф. Златото може да им помогне да привлекат по-високи цели в живота и да ускори възприятието им за мощ и достижение.
Овен
Златото е идеално за Овните, които постоянно вървят напред и се стремят към водачество. Носенето на злато ще им помогне да подчертаят своята мощ и воля за деяние.
Дева
Девите са практични и аналитични зодии, които могат да се усещат неловко с бижута, които са прекомерно ярки или изразителни, в това число злато. Носенето на благородния метал може да притегли излишно внимание и да ги отдалечи от техните цели.
Козирог
Козирозите ценят стабилността и традициите. Златото, като знак на разкош и благосъстояние, може да им се стори прекомерно екстравагантно и даже излишно.
Рак
Ракът е сензитивен и прочувствен знак. Златото, със своите асоциации със мощ и власт, може да ги накара да се усещат неловко и неудовлетворени.

Дали да носите злато или не зависи в последна сметка от самостоятелните желания и характерности на всяка зодия. Важно е да сте наясно и деликатни към личните си енергийни реакции и потребности, написа jenata.blitz.bg.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР