Лятото е време за релаксация, за срещи с приятели и

...
Лятото е време за релаксация, за срещи с приятели и
Коментари Харесай

Лятото е тук! Три свежи коктейла, с които да преборим топлото време

Лятото е време за релаксация , за срещи с другари и за наслаждаване на слънцето . И няма по-добър метод да се насладите на топлите летни дни в сравнение с с вкусни и освежаващи коктейли. 

Аперол пулверизатор е идеалният избор за летните дни - лек, ободрителен и с гальовен плодов усет. Дайкири е класическият кубински коктейл, който съчетава ром, лимонен сок и захар, само че може да бъде преобразуван изцяло посредством малко ягоди. Мохито с любеница е ексцентричен вид на класическия коктейл, който ще ви изненада със своя усет и мирис.

Дайте си заслужената отмора и се насладете на тези вкусни летни питиета! 
Рецепта за Аперол пулверизатор:
- 90 мл Аперол
- 60 мл просеко
- сода
- портокалови резенчета за украса

Напълнете чаша с лед. Добавете Аперол и просеко, след което долейте сода до ръба на чашата. Разбъркайте добре и украсете с портокалови филийки. Готово!
aperol spritz season
— m ✨ (@PRADAXBBY)   Рецепта за Дайкири:
- 60 мл ром
- 30 мл пресен лимонен сок
- 15 мл захарен сироп с усет на ягода
- ягоди

Напълнете шейкър с лед и прибавете ром, лимонен сок и захарен сироп. Разклатете добре и прецедете в чаша. Гарнирайте с малини за усет и украса. Готово!
 
Toast to June's arrival with a summery cocktail recipe! This unique and refreshing strawberry cocktail features homemade strawberry simple syrup, fresh basil leaves, and your favorite gin. Let's get shakin':
— Driscoll's Berries (@driscollsberry) Рецепта за Мохито с любеница:
- 60 мл ром
- 30 мл пресен лимонен сок
- 15 мл захарен сироп
- няколко късчета любеница
- няколко стръка мента

Нарежете динята на кубчета и сложете в чаша. Добавете мента и разбийте добре. Добавете ром, лимонен сок и захарен сироп. Добавете лед и разбъркайте. Гарнирайте с мента и кубчета любеница. Готово! 
watermelon mojito get serious
— vape god (@punpunfacts)
Не се колебайте да се отпуснете и да си приготвите някой от тези вкусни коктейли, с цел да се насладите на лятото в цялостния му искра!

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР