Милан спечели прекия си двубой за лидерската позиция в Серия

...
Милан спечели прекия си двубой за лидерската позиция в Серия
Коментари Харесай

Ветеран на Милан е тук, за да стане шампион

Милан завоюва директния си дуел за лидерската позиция в Серия А с помощта на следващото попадение на ветерана Оливие Жиру, които не стопира да бележи за новия си тим, макар напредналата си футболна възраст. Това разумно му дава нужното самочувствие, с цел да може намерено да съобщи, че той и сътрудниците му имат намерение да нападат „ Скудетото “ в оставащите 10 кръга до края на шампионата.

„ Спечелихме три значими точки, тъй като победихме директен противник за „ Скудетото “. Успехът беше подобаващ, тъй като запазихме централизация до края. Борихме се през целия мач и бяхме твърдо решение да успеем. Аз самият се старая постоянно да съм на точното място в точното време. Представихме се чудесно в отбрана, само че можехме да се оправим по-добре при контраатаките. Осъзнавам, че можем да станем първенци. Това е и повода, с цел да сме тук. Топ 3 сме в границите на 3 точки. Не бих желал да се концентрирам съответно върху шампионата, тъй като сме и на полуфиналите за Купата на Италия. Амбицията продължава да ни води напред “, сподели французина в изявление за DAZN.

35-годишният Жиру има към този момент 8 попадения от началото на сезона, колкото означи и 40-годишният Златан Ибрахимович. Шведът обаче е контузен от известно време, тъй че някогашният нападател на Челси и Арсенал се възползва чудесно от разкрилата са опция пред него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР