Три жени са откарани в болница след пожара при Крайезерния

...
Три жени са откарани в болница след пожара при Крайезерния
Коментари Харесай

Четирима души са откарани в болница след пожара във Варна

Три дами са откарани в болница след пожара при Крайезерния път във Варна. Те са в положително положение . Към болничното заведение е откаран и още един служащ от прилежащ на опожарената постройка склад. Състоянието му е положително.

Сигналът за случая е подаден към 13:00 часа през днешния ден. Пожарът е избухнал в склад на Крайезерния път във Варна, поради мощния вятър огънят е отишъл и към прилежащ магазин , от който пожарникарите са избавили трите дами.

По-рано от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че на място са изпратени пет пожарни автомобила, механична стълба и автовишка. Потушаването на пожара продължава и сега. Работи се по две съществени версии за експлоадирането на огъня - едната е, че е породено от незагасена цигара, а другата от късо съединяване, заяви Българска телеграфна агенция.

От полицията във Варна излязоха с детайлности за огромния пожар на крайезерния път в морската столица. Ето какво пишат от там:

" Пожарът в хипермаркет във Варна е локализиран. Сигналът бе подаден през днешния ден, малко преди 13 часа. По първични данни огънят е обхванал целия хипермаркет /5 етажа/, прилежащ обект за търговия с дървен материал, както и част от магазин за продажба на храна за животни. Работата по определяне на аргументите за пожара продължава ".

Няма починали и потърпевши. Все още не е ясна повода за пожара, пламъците се трансферираха към зоомагазин против запалената постройка, там пожарът е сподавен, написа " Радио Варна ". Близо 30 са били клиентите в магазина, в който е имало и личен състав.

С помощта на собственичката на магазина посетителите и личния състав са били изведени от постройката, а три жени-също клиентки на обекта, са били избавени от пожарната с вишка. От Военноморската болница оповестиха, че трите дами са прегледани, както и още трима души, които са били в постройката, те са без заплаха за живота, само че ще бъде отворена барокамерата във здравното заведение, където шестимата ще дишат О2.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР