Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола подкрепи бившия си помощник

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола подкрепи бившия си помощник
Коментари Харесай

Гуардиола: Артета е най-доброто, на което Арсенал може да се надява

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола поддържа някогашния си асистент Микел Артета, който се пробва да върне Арсенал в играта след мрачното начало на сезона. С 13 точки от 12 мача във Висшата лига, Арсенал е с най-лошия си старт в акция от съвсем 40 години и натискът се ускорява върху Артета, който към този момент една година е отпред на отбора. Испанецът завоюва две трофеи в шампионата, ФА Къп и Купата на Лигата под управлението на Гуардиола в Сити.

" Арсенал няма по-добър управител, който да може да води този клуб през тази и идната година. Не би трябвало да давам обществено поддръжката си, тъй като той я има. Той е един от най-хубавите мениджъри, с които съм работил и съм виждал. Почти съм сигурен, че той ще обърне нещата и ще се показа, както всички чакат. Когато клуб идва от не добър интервал, има потребност от време. Ако бях част от борда, нямаше да имам подозрения по отношение на способността му да сложи Арсенал на мястото, което заслужават да бъдат ", съобщи Гуардиола.

Техническият шеф на Арсенал Еду сподели, че Артета е на прав път и предсказва ярко бъдеще на клуба, който не е печелил купата от 2004 година насам.

" Микел се оправя отлично. Нормално и елементарно е да бъдем водени от резултатите. Но аз виждам бъдещето, виждам къде отиваме и метода, по който построяваме нещата всеки ден. Виждам огромно и красиво бъдеще. Много е необичайно да се каже, че в този миг, само че би трябвало да бъда почтен - това го виждам аз ", сподели Еду.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР