Международните ни рефери Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Деян Вълков

...
Международните ни рефери Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Деян Вълков
Коментари Харесай

Български рефери свирят полуфинал на европейското до 21 години

Международните ни рефери Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Деян Вълков са избрани да управляват мач от полуфиналната фаза на продължаващото в Италия Европейско състезание по футбол за младежи до 21-годишна възраст.
 Кабаков ще свири на Модрич и компания против Азербайджан
На нашите съдии ще им бъде поверен " конфликта на огромните " на 27-и юни сред Франция и Испания в единия полуфинал от еврошампината, заяви осведомителна организация " Темпо Нюз ".

Срещата в четвъртък е от 21 часа българско време на стадиона в Реджо Емилия и ще бъде излъчена директно в ефира на Българска национална телевизия 3.

До този влиятелен наряд на Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Деян Вълков се стигна след отличните им оценки, които са им били данени в ръководените от тях два мача от груповата фаза от шампионата Дания - Австрия предишния четвъртък и Франция - Румъния нощес.

Триото наши рефери са били особено поздравени за авторитетното им и безупречно съдийство късно нощес персонално от шефа на съдиите в УЕФА - италианеца Роберто Розети, който бе съдийски наблюдаващ на срещата Франция - Румъния.

Строгият италианец персонално желал да се увери в качествата на българите и по тази причина бил пратен за съдийски наблюдаващ за този мач.

Веднага след дуела, сеньор Розети оповестил на Кабаков, Маргаритов и Вълков, че те остават на Апенините, поради представянето им до момента в груповата фаза и са селектирани като една от двете съдийски бригади за наряд в идната фаза - елиминациите на финалите в Италия.

Самото присъединяване на Георги Кабаков, Мартин Маргаритов и Деян Вълков на финалите на Европейското младежко състезание е огромен авторитет за българското съдийство, а даването на наряд за подобен тежък полуфинал като Франция - Испания си е към този момент знамение, тъй като българи до момента не са свирили мачове на Европейско състезание, означават медиите на Апенините.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР