Невена Цонева съвсем превъртя играта след раздялата с Ку-ку бенд

...
Невена Цонева съвсем превъртя играта след раздялата с Ку-ку бенд
Коментари Харесай

Бивша певица на Слави направи голям гаф и обиди хиляди българи

Невена Цонева напълно превъртя играта след раздялата с Ку-ку бенд и Слави Трифонов. Половинката на музиканта Венелин Венков претърпява трагично обстановката и от напън да се прави на свободна изговори куп нелепости, с които обиди по-голямата част от хората в България и освен, съобщи " Уикенд ", цитира Блиц. 

Певицата си навлече гнева на всички хора, които работят в офиси. Нейно изявление ги подразни и сигурно ги загуби като почитатели. 

Бившата певица на Слави пулбликува видео, където изяснява по какъв начин хората би трябвало да следват фантазиите си и да пътуват, а не да работят на бюро. Тя очевидно не се замисля, че има специалности, които би трябвало да се работят от някого и те са на бюро.

„ Почвате една работа в една работа. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се у дома, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай постоянно е една изнервена история. Не мога да си показва, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седнал съм по 8 часа зад бюрото и ще приказвам някакви нелепости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, тъй като това ви следва! Искате ли да стоите зад едно бюро или предпочитате да сте свободни “, философства Невена, която сега очевидно няма работа и си запълва времето с празни приказки. 

Трудът е показан като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води собствен подкаст на тематика мистерии в Ютуб. Тя се изживява и като консултант по живота (лайфкоуч). Явно Цонева желае да накара дамите да изоставен скучната си работа и да си гледат кефа. Няма потребност и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави съзнателно е спряла опцията публиката да разяснява клиповете й, тъй като има доста рецензия, изключително за част от изявленията й, които са прекомерно повърхностни и обикновени. Тя популяризира и много тайни теории, отречени публично от науката.

Доскоро почитателите бяха на нейна страна след напускането й от екипа на Слави Трифонов, само че в този момент, виждайки по какъв начин разсъждава и какви теории се пробва да прокрадне в обществените мрежи, всички застават изрично на страната на Слави и всеобщо се нахвърлят против някогашната вокалистка на Ку-ку бенд
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР