Барселона победи с 2:1 Севиля в последния мач от сезон

...
Барселона победи с 2:1 Севиля в последния мач от сезон
Коментари Харесай

Барселона изпрати Шави с победа над Севиля

Барселона победи с 2:1 Севиля в последния мач от сезон 2023/2024 в Ла Лига. Двубоя беше финален отпред на отбора и за треньора Шави Ернандес. На негово място се чака да бъде.

Срещата беше без значение и за двата състава – Барса си подсигурява второто място, а Севиля се избави от изпадане.

Роберт Левандовски откри резултата за каталунците в 15-а минута. Юсеф Ен-Несири изравни за Севиля в 31-а минута. Фермин Лопес означи победния гол за Барса в 60-а минута.

„ Имах възприятието, че всичко, които върша, провокира трус. Взеха ме за цел. Не можех да работя умерено. Но това е животът на треньора, тъжно е “, сподели Шави след мача.

„ Работата ми не бе оценена в сложната обстановка, в която дойдохме. Бяхме нови, борехме се за купата. След това направихме дубъл. Този път не бяхме на висотата на упованията в четири основни мача. Мислех, че можем да се оправим. Жалко е “, добави той.

„ Не знам дали в случай че идваш извън за клуба, е добре. Важно е да се печели, това може да те избави. Бях гледан под лупа и фактът, че съм бил част от един от най-хубавите тимове на Барселона в историята играеше против мен “, сподели като умозаключение Шави.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР