С наближаването на лятото много хора се възхищават на цветята,

...
С наближаването на лятото много хора се възхищават на цветята,
Коментари Харесай

Домашната „естествена рецепта за унищожаване на плевелите“ на татко работи за 24 часа и ще изчисти вътрешните дворове

С наближаването на лятото доста хора се възхищават на цветята, изникващи в градините им, само че мнозина също са забелязали някои ужасяващи плевелите стартират да се появяват.

Те могат да изникнат на всички места, от вашата ливада и цветни лехи до павета, вътрешни дворове и алеи. Един татко обаче твърди, че е намерил отговора за прогонването на досадните бурени от алеята ви, употребявайки елементарна домашна „ рецепта за заличаване на бурени “. Споделяйки елементарното решение в Reddit, потребителят сподели, че сместа, която употребява елементарни домашен съставки, е „ доста по-евтина “ от марковите унищожители на бурени и „ не е нездравословна за съществата “.

Той обаче предизвести, че може да не е уместно за региони, където желаете да отглеждате други растения. За да прогоните плевелите по натурален метод, бащата разкри, че всичко, което би трябвало да извършите, е да смесите галон оцет с чаша сол и две супени лъжици течен препарат за съдове, като изберете екологичен сапун, с цел да запазите разтвора натурален.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР