ЦСКА загуби от Черно море с 0:1 ключовия двубой в

...
ЦСКА загуби от Черно море с 0:1 ключовия двубой в
Коментари Харесай

След червен картон и линейка: ЦСКА на бараж, Черно море в Европа

ЦСКА загуби от Черно море с 0:1 основния дуел в борбата за второто място и ще би трябвало да мине през бараж, с цел да се класира за евротурнирите.

" Червените " имаха потребност от наложителна победа, само че вместо това позволиха проваляне и към този момент изостават с 4 точки, а до края на сезона има единствено още един кръг. Варненци пък си подпечатаха място в Лига на конференциите след този триумф.

Двубоят на Националния стадион предложи доста екшън, а в основно настоящо лице се трансформира съдията Георги Кабаков. През първата част той не отсъди дузпа за ЦСКА за нарушаване в наказателното поле, а и не бе извикан от сътрудниците си от ВАР.

Второто полувреме пък бе кошмарно за ЦСКА. Малко след началото му вратарят Густаво Бусато бе изпъден с пряк червен картон. Той излезе отвън наказателното поле, само че бе изпреварен от Уеслен Жуниор. Освен че игра непозволено с ръка, Бусато връхлетя върху съперника си, който остана безпомощно да лежи на тревата.

Наложи се да влезе кола за спешна помощ, с цел да го откара незабавно в болница, като подозренията са за мозъчно разтърсване.

От отсъдения за нарушаването фаул пък Черно море означи гол, откакто Пабло Гарсия стигна пръв до отбитата от аварийния вратар Димитър Евтимов топка и я прати в мрежата.

До края на мача още веднъж Кабаков притегли вниманието върху себе си. Той отсъди дузпа за ЦСКА за нарушаване против Вион. При обзор на обстановката с ВАР обаче бе преценено, че има засада преди обстановката в наказателното поле и наказателният удар бе анулиран.

Така с човек по-малко на терена ЦСКА не съумя да стигне най-малко до изравнителен гол, като загуби шансове за непосредствено класиране в Лига на конференциите и ще би трябвало да играе бараж против седмия в класирането, който ще е или ЦСКА 1948, или Арда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР