13 награди Еми за 2023 г. - с това може

...
13 награди Еми за 2023 г. - с това може
Коментари Харесай

В кухнята на трети сезон на The Bear

13 награди Еми за 2023 година - с това може да се похвали The Bear. Което не е по никакъв начин малко за сериал, който се занимава с прекомерно характерна тематика - светът на заведенията за хранене, който не залага на огромни звезди и който е дело на човек (Кристофър Сторър), който няма изключително известни заглавия в портфолиото си.
 Джеръми Алън Уайт и вероятността да работи по план с Дж. Дж. Ейбрамс
С какво се захваща най-секси мъжът в Холивуд

Много вероятности пред Джеръми Алън Уайт

Разбира се, от The Bear изгря и звездата на Джеръми Алън Уайт за всеки, който не беше гледал " Безсрамници ". Както и тази на, която с изключение на обещаваща млада актриса е и същинско изобретение що се отнася за стилния й нюх.

С всичко това поради няма по какъв начин да не чакаме трети сезон на сериала с неспокойствие. В него Карми (Алън Уайт) най-сетне е съумял да трансформира сладкарница за бургери в Чикаго, наследена от брат му, в изтънчен ресторант.

Това, несъмнено, идва на висока цена, а перипетиите предстоят. The Bear, както е името на ресторанта, би трябвало да направи доста, с цел да се задържи в бизнеса. А хората в него също ще би трябвало да жертват спокойствието и връзките си за задачата.

Премиерата на трети сезон на The Bear е на 27 юни по Hulu. А съгласно прогнозите на Variety се чака той да донесе рекордните 25 номинации за на основателите и екипа си в категорията за комедийни сериали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР