ФК ЦСКА 1948 е изправен пред исторически бараж, чийто аналог

...
ФК ЦСКА 1948 е изправен пред исторически бараж, чийто аналог
Коментари Харесай

ФК ЦСКА 1948 на прага на исторически бараж

ФК ЦСКА 1948 е изправен пред исторически бараж, чийто аналог мъчно може да се открие в международната футболна история. Ако тимът от Бистрица през днешния ден победи Славия или Арда загуби в Пловдив от Ботев, ще се изправи в бараж за Европа против... ЦСКА. Припомняме, че ЦСКА 1948 бе основан през 2016 година, след банкрута на истинския ЦСКА. По-голямата част от алената общественост обаче припозна новосъздаденото сдружение ЦСКА, което получи правото да играе на стадион " Българска войска ".

ФК ЦСКА 1948 стартира историята си от безспорната нула и стигна до Първа лига, като играе много сполучливо там. Веднъж към този момент отборът се класира за евротурнирите, където загуби от бъдещия първенец на Румъния ФКСБ, някогашния Стяуа. Ако ФК ЦСКА 1948 завоюва през днешния ден, за втори следващ път ще се сблъска с ЦСКА, в извънредно значим дуел.

През предходната акция съименниците се срещнаха в дуел, който реши купата на България. ЦСКА одобри своя адаш на " Армията ", като се нуждаеше от победа, с цел да извади от играта Лудогорец. Мачът обаче приключи 1:1, като Иван Турицов пропиля дузпа в добавеното време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР