Бивш кралски готвач трябваше да опита пълното меню на ресторант,

...
Бивш кралски готвач трябваше да опита пълното меню на ресторант,
Коментари Харесай

Бивш кралски готвач живееше „като трилионер“, но сега взема храна за вкъщи от гаража си

Бивш кралски готвач трябваше да опита цялостното меню на ресторант, с цел да ревизира дали е уместно за клиентите му, и донесе съставки отвред света, с цел да подготвят обичаните си ястия.

37-годишният Ед Маклаклан е прекарал четири години като частен готвач на кралско семейство в Абу Даби - и в никакъв случай не е приготвял едно и също ядене два пъти. Той живееше във вила с шест спални със брачната половинка си Ники, на 36 години, и прекарваше шест месеца в годината в пътувания по света. Ед избра заведения за хранене, в които Негово кралско височество да вечеря всеки ден, и опита цялото меню авансово - с цел да види дали е уместно за него.

Когато беше в Абу Даби, той имаше разполагаем 80 готвачи, с цел да готви каквото желае с най-хубавите съставки - с генезис от цялостен ​​свят. Ед се доставя със наследник звук от Испания, който се съхранява във фризер за сперматозоиди. Бащата на две деца се върна в Обединеното кралство през 2020 година и в този момент има личен бизнес с камиони за храна, Yamza, създавайки източна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР