Лидерът на френската крайнодясна партия Национален сбор (НС) Марин льо

...
Лидерът на френската крайнодясна партия Национален сбор (НС) Марин льо
Коментари Харесай

Льо Пен: Кралството ще спечели от Брекзит

Лидерът на френската крайнодясна партия Национален общ брой (НС) Марин льо Пен приветства " завръщането към свободата " на Англия и дефинира Брекзит като " отблъскващ неуспех за Европейския съюз ", който съгласно нея би трябвало да се преобразува в " европейски съюз на нациите ", съобщи Франс прес. " В идващите месеци и години ще осъзнаем, че Англия е постъпила вярно, че тя евентуално ще извлече огромни изгоди " от напускането на Европейски Съюз, съобщи Марин льо Пен.

От лятото на 2017 година Народно събрание, който размени Националния фронт, към този момент не приканва за излизане на Франция от Европейски Съюз, а за смяна на Евросъюза от вътрешната страна, напомня организацията. " След голям брой епизоди Англия най-накрая си възвърна свободата. Това въпреки всичко си е отблъскващ неуспех за Европейски Съюз. Струва ми се прочее, че това събитие не се разяснява кой знае какъв брой, в случай, че една от страните основателки на Европейски Съюз затръшна вратата. Това не е нещо нищожно ", сподели Льо Пен на конференция в северния френски град Лил. " Виждам прочее, че пагубните сюжети бяха сменени от внимателни мнения от страна на тези, които ни обясняваха, че британците щели да бъдат разорени и че щяла да ги сполети всеобща безработица ", добави тя.

През 1957 година основите на Европейски Съюз са положени от Франция, Германия, Италия, Белгия, Нидерландия и Люксембург. Англия се причислява към организацията едвам през 1973 година, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР