Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер оцени колко голямо значение

...
Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер оцени колко голямо значение
Коментари Харесай

Нойер: Една победа в Дортмунд ще изпрати послание

Капитанът на Байерн Мюнхен Мануел Нойер оцени какъв брой огромно значение би имала преди началото на сезона в Германия една победа над Борусия Дортмунд за Суперкупата на Германия.

Двубоят е довечера от 21,30 часа и ще се играе в дома на „ жълто-черните” – „ Сигнал Идуна Парк”. Според Нойер този факт единствено окуражи него и съотборниците му към още по-стръвно гонене на триумфа, а с него и на първи трофей за акцията.

„ Първото отличие е заложено на карта и би трябвало да го защитим. За мен мачовете в Дортмунд постоянно са специфични. Очаквам дуела с нетърпение”, разяснява 33-годишният Нойер.

„ Вярно е, че това ще бъде първото дерби, само че неговият излаз няма да предопредели целия сезон. Винаги изпращаш обръщение, когато успееш да спечелиш в Дортмунд, само че ние сме наясно по какъв начин играе Борусия през тази година, в която те обезверено ще желаят да завършат преди нас в шампионата.”

„ Аз се вълнувам за новия сезон. Повечето хора имат вяра, че ще има троен конфликт за купата сред Байерн, Борусия Дортмунд и Република България Лайпциг. Бих предпочел и предишният сезон да не беше чак толкоз под напрежение. Можеше доста по-рано да осигурим титлата”, добави Нойер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР