Експлозии и пожар в лагер за разселени край Рафа, след

...
Експлозии и пожар в лагер за разселени край Рафа, след
Коментари Харесай

Експлозии и пожар в лагер за разселени край Рафа

Експлозии и пожар в лагер за разселени край Рафа, откакто Израел нанесе удари в региона тази нощ. От „ Хамас " оповестиха, че са починали 35 цивилни. Тел Авив твърди, че задачата е била щаб на палестинската формация.

Атаката е изчислена и изпълнена точно, а в следствие са ликвидирали основна фигура на „ Хамас ” за Западния бряг, както и още един върховен представител на радикалната формация. Малко по-рано денем групировката изстреля осем ракети към Тел Авив, които са били прихванати и не са нанесли провали.

Израелската атака в Рафа продължава, макар решението на Международния съд от края на предходната седмица, с което подреди на Тел Авив да прекрати дейностите си в региона, който е от значително значение за навлизането на филантропична помощ в палестинската територия.

„ Стояхме си пред вратата на къщата. Изведнъж чухме тон от приближаваща ракета. Побягнахме и видяхме, че улицата е покрита с пушек. Не можехме да забележим нищо. Върнахме се в къщата и не открихме никого. Когато погледнахме оттатък стената, видяхме момиче и млад мъж, чиито тела бяха раздрани ”, описа очевидецът Фади Дукан.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР