Руските сили съсредоточават сили с неуточнена численост в западната Белгородска

...
Руските сили съсредоточават сили с неуточнена численост в западната Белгородска
Коментари Харесай

ISW: Русия трупа сили в района на Харков

Руските сили концентрират сили с неуточнена бройка в западната Белгородска област близо до границата с Украйна, евентуално с цел да фиксират и привлекат украинските сили в региона и да се приготвят за настъпателни интервенции, целящи да разширят съветското предмостие в зоната на интернационалната граница в Североизточна Украйна.

Това се показва в дневния разбор на Института за проучване на войната (ISW).

Западните публични лица не престават обществено да разискват правото на Украйна да употребява оръжия, предоставени от Запада, за нанасяне на удари по военни цели в Русия.

Това става на фона на съветските старания да убедят Запада да продължи със самоналожените ограничавания и да раздели единството на НАТО.

Съобщава се, че през 2024 година съветската отбранителна индустриална база (ОИБ) ще произведе три пъти повече артилерийски снаряди, в сравнение с Западът ще създаде, макар че съгласно известията съветските снаряди страдат от проблеми с контрола на качеството, а украинската артилерия  е по-точна от съветската.

Служители на Кремъл не престават да показват, че Русия не се интересува от смислени договаряния с Украйна и предизвикват осведомителните интервенции на Кремъл, които имат за цел да принудят Запада да направи отстъпки във връзка с суверенната територия и народа на Украйна.

Наскоро съветските сили потвърдиха напредъка си край Сватове, Авдеевка и град Донецк.

Съобщава се, че някогашните бойци от групата " Вагнер "  продължават да образуват нови отряди под управлението на Росгвардия и чеченския Спецназ " Ахмат ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР