Гримзби не се отличава от много други градчета в североизточна

...
Гримзби не се отличава от много други градчета в североизточна
Коментари Харесай

Рибарско градче в Англия се бори за парите на Холивуд

Гримзби не се отличава от доста други градчета в североизточна Англия. Населен е с риболовци и служащи, които се борят за прехраната си. Но Гримзби мечтае да стане център на филмопроизводството. Да притегли огромните имена от киноиндустрията. Старите здания по улиците и пристанището са чудесни декори, а локалната общественост има проекти да построи професионално студио за снимане на филми и телевизионни излъчвания.
Лондон е надценен, старите му здания са изчезнали. Продуцентите търсят нещо друго. Затова ние усещаме, че могат да дойдат в нашия град.
Ема Лингард – шеф на Касба Гримзби, „ Асоциирани английски пристанища “

Построен е цялостен кино квартал – Касба – към знакови исторически здания. Основен вложител е „ Асоциация Британски пристанища “. Гримзби обезпечава местоположения за фотосите на кино лентата „ Изкупление “ от 2007 г, с Кийра Найтли и Джеймс Макавой в основните функции. Дори се трансформира във военновременен Лондон в драмата на Netflix “Тела “. Местният актьорски гений също не е за подценяване.
Това се отплаща на хората, които се гордеят, че са от Гримзби, имат визия и са сигурни в нея. Може би е време за смяна. Надяваме се, че филмовата промишленост ще пристигна тук.
Томас Търгус – артист от Гримзби

Местните са подготвени да сервират риба и чипс и на Брад Пит, в случай че ги посети.

Освен филмовите пристрастености, Гримзби и прилежащият град Клийторпс ще станат част от бойното поле на идните национални избори в Обединеното кралство.

Сега и консерваторите, и лейбъристите ще опитат да убедят гласоподавателите, че в случай че ги поддържат, те няма да ги не помнят.

Но Гримзби се цели в звездите и желае благополучен свършек, в типично холивудски жанр.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР