Химтрейлите – химическите следи в небето, все повече и повече

...
Химтрейлите – химическите следи в небето, все повече и повече
Коментари Харесай

Вредите от химтрейлите

Химтрейлите – химическите следи в небето, от ден на ден и повече будят интерес. Официално отречени, мнозина упрекват точно тях за редица естествени и човешки бедствия.

Въпреки непрестанните опити на международните водачи да потулят неспиращите случаи с химтрейлите, от ден на ден авторитетни персони от целия свят надигат публичност против това събитие. Според тях това е рисково и поразява здравето и живота на човечеството.

В формален отчет Организация на обединените нации към този момент сигнализира за нетипичното изгубване на пчелите, както и за всички ужасяващи за планетата последствия от това. Но това надали ще е единствената последица, която ще ни застигне.

Сред най-тиражираните от учени и видни персони версия е, че химическите следи в атмосферата е разпространяване на наноалуминий и невродегенеративни сътрудници. Те са артикули на генното инженерство и засягат нервната система.

Разпръскването на тонове наночастици с алуминиеви съединения всеки ден и на всички места е несъмнено. Доказват ги разбори на въздуха и почвата из целия свят.

Тези частиците с наноразмери предизвикват интензивно инфектиране в тъкани и органи, най-много мозъка и гръбначния мозък. Освен това могат да доведат до редица невродегенеративни болести като Алцхаймер, заболяването на Паркинсон и заболяването на Лу Гериг (ALS). И това са все заболявания, свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.

В небето се разпръскват големи количества наноалуминий. Те елементарно проникват в мозъка и кръвта, като поразяват обонятелните нерви. Освен това се свързват непосредствено към областите на мозъка, които предизвикват заболяването на Алцхаймер.

 Химтрейлс

В тази форма алуминият минава без проблем в системите за пречистване по домовете и офисите. Така хора от всички възрасти биват поразявани на всички места, в продължение на часове.

Наноалуминият има и друго свойство – той насища почвата, а оттова и водата, и растителността. Обикновено алуминият мъчно се всмуква от стомашно-чревния тракт, само че наноалуминият се всмуква в доста по-големи количества.

Той се натрупва в организма и тъканите, а самото му поемане провокира възпалителни реакции в белите дробове. Това води до съществени проблеми, най-много при децата и възрастни с астма и белодробни болести.

Ако практиката на химтрейлите не спре колкото се може по-скоро, почвата, растенията и водните източници ще бъдат мощно нечисти. Вредите, които предизвикваме на природата, скоро ще са необратими.

Освен това статистиката демонстрира, че невродегенеративните болести, които засягат възрастните хора, нарастват с невиждани темпове, редом със болести на нервната система на нашите деца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР