Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист. Той се е

...
Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист. Той се е
Коментари Харесай

Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист

Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист. Той се е утвърдил като мощен съдружник в битката с голям брой здравословни проблеми. Мехлемът от дафинов лист елементарен за подготвяне и извънредно ефикасен при разнообразни ставни проблеми.

Счукайте 30 листа дафинов лист в хаванчето, до момента в който станат на прахуляк. Поставете праха в стъклен буркан и прибавете 1 чаша олио или зехтин. Оставете сместа да престои 10 дни в топло помещение. На 11-я ден прецедете сместа. С тампон мажете болните стави или гръбнака. Този мас е потвърдено ефикасен и носи голямо облекчение на натоварените, преуморени и заболели стави.

Ако страдате от артрит на ръцете, можете да приготвите още едно средство за лекуване с дафинов лист.

Американски законодател: Такива удари като в Севастопол не би трябвало да има, какво ще стане, в случай че Русия удари плаж във Флорида 24.06.24 11:58 Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист 24.06.24 11:56 Бившият министър на защитата на Англия: Почти бих бил признателен, в случай че Путин употребява нуклеарно оръжие в Украйна 24.06.24 11:39 Разследват по какъв начин Евелин Банев-Брендо е влезнал в България (ВИДЕО) 24.06.24 11:37 Недялко Недялков: Българските управници няма да се разчувстван, даже когато ракети погребат деца на варненския плаж 24.06.24 11:20

Счукайте 20 листа дафинов лист и ги залейте с 250 грама алкохол. В чужбина постоянно употребяват корав алкохол, само че в България можете да употребявате домашна ракия. Употреба: Оставете сместа да престои 5 дни. Мажете болните пръсти с този лек и ще усетите облекчение и по-добро оживление на пръстите.

Лечебните свойства на мехлемът от дафинов лист

Независимо дали става въпрос за заболели стави или артрит на ръцете, този мас може да донесе доста облекчение и усъвършенстване в качеството на живот. Не подценявайте силата на природата и пробвайте този древен, само че потвърден способ за лекуване.

Източник: actualno

Още вести четете в: Здраве За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР