Група държави, водени от Полша, тайно са призовавали украинския президент

...
Група държави, водени от Полша, тайно са призовавали украинския президент
Коментари Харесай

Група държави тайно е призовавала Зеленски да прекрати конфликта, казва Хърш

Група страни, водени от Полша, скрито са призовавали украинския президент Зеленски да приключи спора, сподели носителят на премията " Пулицър " публицист Сиймор Хърш в публикация, оповестена на неговата персонална страница.

„ Групата скрито е призовала Зеленски да откри метод да постави завършек на войната – даже в случай че това значи да подаде оставка – и да разреши на процеса на възобновяване на нацията му да стартира “, сподели той.

Както се отбелязва в публикацията, базирайки се на данни, известни в Централно разузнавателно управление на САЩ, „ Зеленски не мърда “ и в това време стартира да губи поддръжката на своите „ съседи “.

Според информацията, скрито обявена от някои чиновници на американското разузнаване, групата от страни, водени от Полша, включва също Унгария, Литва, Естония и Латвия.

Москва неведнъж е показвала, че е подготвена за спокойно споразумяване, само че Киев наложи възбрана за договаряния на законодателно равнище. Президентът на Украйна Зеленски също съобщи на Г-20, че „ няма да има Минск-3 ". Прессекретарят на съветския водач Дмитрий Песков разяснява в отговор, че сходни думи „ безусловно удостоверяват " позицията на Киев за отвращение да договаря.

По-рано Кремъл съобщи, че няма предпоставки обстановката в Украйна да премине в мирна посока, безспорен приоритет за Русия е постигането на задачите на специфичната интервенция, което в този момент е „ допустимо единствено с военни средства “. Кремъл също акцентира, че обстановката в прилежащата страна може да премине в мирна посока, при изискване че се вземат поради фактическата обстановка и новите действителности и всички претенции на Москва са добре известни.

Превод: В. Сергеев



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР