Филмите също имат необикновената сила да предсказват събития за бъдещето.

...
Филмите също имат необикновената сила да предсказват събития за бъдещето.
Коментари Харесай

Предсказанията от киното, които се сбъднаха

Филмите също имат невероятната мощ да предсказват събития за бъдещето. Няколко ясновидки заглавия могат да надмина упованията ви, като ясно покажат по какъв начин да предрекли събития, които се случиха скоро.

Made in France

Лентата е под режисурата на Никола Букриеф и е отдадена на тероризма. Във кино лентата се споделя, че Франция ще бъде обект на терористични офанзиви, а опасността идва отвърне.

Филмът бе сниман единствено година пред офанзивата над сатиричното списание Шарли Ебдо и преди кървавия 13 ноември в Париж, когато бяха убити 130 почтени.

Военни игри

Филмът е сниман през 1983 година, а артистът Матю Бродерик влиза в ролята на млад хакер, който прониква в уеб страниците на разнообразни държавни институции и ги блокира.

Лентата е същинско сбъднало се предсказване на хакерските атаки, на които сме очевидци през днешния ден. Като прецизността, с която е разказано свалянето на даден уебсайт, може да изуми всеки сегашен хакер.

Super Mario Bros

Научно-фантастичната комедия излиза на екран през 1993 година и е основана на едноименната игра на Nintendo. В лентата има изумяващ кадър на кулите-близнаци, които са ударени и са на път да рухнат.

Филмът е сниман цели 8 години преди злополучния 11 септември 2001 година.

Да разлаем кучетата

Филмът от 1997 година завърта сюжета си към секс-скандал на високо равнище в Съединени американски щати. За задачата държавниците основават подправена война с Албания, с цел да отклонят вниманието на обществото.

Една година по-късно американците са потресени, откакто на бял свят излиза аферата на президента Бил Клинтън със стажантката му Моника Люински.

 Том Круз

Специален отчет

Кадрите от лентата с Том Круз в основната роля предсказват с безспорна акуратност развиването на актуалните технологии.

През 2002 година, когато хората се радваха на мобилните телефони с капаче, героите на Специален отчет допираха с ръце екраните, сходно на актуалния тъч-скрийн.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР