ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Маргарита Михнева 3 години се прави на глуха и сляпа

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
На 18 юли 2018 година Софийски градски съд осъди Маргарита Михнева за клеветите ѝ против мен, разнасяни от медия на медия 2 години - в услуга на Делян Пеевски и Сотир Цацаров, които ме трансфораха в цел поради мои изявления и телевизионни мнения.

Върховният касационен съд в края на 2018 година удостовери присъдата.

Адвокатите Николай Хаджигенов и Екатерина Димитрова водиха тежки борби с цацаратурата и медийния напън върху съдии и политици за манипулиране на публичното мнение против мен. Успяха да се преборят! Защото са отлични експерти.

Аз разгласих, че ще даря компенсацията на дете, болно от ревматоиден артрит, чието лекуване е доста скъпо.

Маргарита Михнева 3 години се прави на глуха и сляпа за моите апели да ми изплати обезщетението; неглижира правосъдни решения, макар хвалбите си, че е приключила право и почита закона.

Медиите, в които тиражираше клеветите си против мен, демонстрират кожените ѝ палта и скъпите ѝ бижута, описват за воаяжите ѝ до Швейцария, за първокласните ѝ жилища на ул. “Оборище” и на площад “Народно събрание”.

Какъв ѝ е постоянният номер на Маргарита Михнева?! Тъй като десетки хора я съдят за обиди и клюки, тя е трансферирала всичките си парцели на щерка си Неда. Официално - Маргарита Михнева разполага единствено с минимална пенсия.

Колко комфортно, нали?! Бълва измислици и съчинения против който си изиска (или ѝ поискат), а след това - шапка на сопа, няма пари за компенсации на осъдилите я, които са похарчили сума-ти-пари за държавни и правосъдни такси и адвокатски възнаграждения плюс, че са понесли вредите от общественото омаскаряване.

Михнева, изплати ми парите!


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР