Conor McGregor беше казано да остави алкохола си и да

...
Conor McGregor беше казано да остави алкохола си и да
Коментари Харесай

На Conor McGregor беше казано да остави уискито след бурни изказвания срещу съперниците

Conor McGregor беше казано да остави алкохола си и да се концентрира върху завръщането си в UFC против Michael Chandler.

McGregor прави дълго чаканото си завръщане в клетката след по-малко от шест седмици, когато се изправя против Чандлър на UFC 303 в Лас Вегас. Ирландецът стана вирусен тази седмица, откакто атакува няколко от противниците си по време на предаване онлайн с DuelBits, особено ориентирани към хора като Kamaru Usman и Ilia Topuria.

„ Usman приказва луди сега “, сподели McGregor. „ Къде е Усман сега? Какво се случи в последния му дуел? Дори не мога да си спомня къде си в играта си, нали?

Усман се подигра на Макгрегър, че е усетил миризмата на уиски и бира по време на предаването онлайн, до момента в който ирландецът устоя на изкушението да наруши възбраната си за алкохол.

„ Дадох на Конър две благоприятни условия да се бие с мен, до момента в който бях първенец “, сподели Усман в своя подкаст Pound-4-Pound. „ Казах му, „ Хей, в случай че искаш да победиш този трети колан, кой е по-добър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР