Вероятно има много текстове, които чувате ежедневно, но една майка

...
Вероятно има много текстове, които чувате ежедневно, но една майка
Коментари Харесай

Мама забавно слуша текстовете на Aitch по радиото, докато се ядосва, че децата й са чули

Вероятно има доста текстове, които чувате всекидневно, само че една майка имаше героичен неуспех, когато слушаше най-новия боп на Aitch „ Famous Girl “ '.

Рапърът с бебешко лице Aitch от Манчестър написа песента, казвайки, че желае жена, която не е " безименна ", казвайки, че е притеглен от техния " статус " - само че една майка не е чула текста и остана гневна, до момента в който децата й бяха в колата.

„ Не мога да допускам, че чух тези текстове по Радио 1 “, беснееше тя, казвайки, че е „ сюрпризирана “, че песента е пусната, когато имаше такива вулгарни текстове. Но хората бързо означиха, че тя е хванала неверния край.

Майка отиде в известния конгрес Mumsnet, с цел да напише: „ Слушах Радио 1 с деца в колата и трябваше да го изключа. “ След това тя написа текстовете, които смяташе, че е чула. Тя показа: „ Привлечена от статуса ти, може би твоят *** (звучи като планета). “

Жената се чудеше кой е рапърът, казвайки: „ Изненадан съм, че BBC го пуснаха “ – само че тогава хората стремително я поправиха. Някой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР