Един от най-обсъжданите филми на тазгодишния фестивал в Кан е

...
Един от най-обсъжданите филми на тазгодишния фестивал в Кан е
Коментари Харесай

Мария Бакалова за сцената с изнасилването на Ивана Тръмп в Стажантът

Един от най-обсъжданите филми на тазгодишния фестивал в Кан е " Стажантът " на Али Абаси. Той наблюдава възхода на Доналд Тръмп през 80-те, само че не по-малка роля в историята има брачната половинка му Ивана Тръмп.
 Предателства, пари, обезчестяване - “Стажантът ” с Мария Бакалова разбуни духовете в Кан
Предателства, пари, обезчестяване - “Стажантът ” с Мария Бакалова разбуни духовете в Кан

Първи мнения за кино лентата

В ролята на родената в Чехословакия Ивана е Мария Бакалова. Българската актриса решително се настанява измежду огромните имена на Холивуд, което няма по какъв начин да не ни радва. По мотив " Стажантът " 27-годишната бургазлийка дава изявление за Deadline.

" Надявам се да съм изиграла Ивана с почитание и достолепие, тъй като всичко, което научих за нея, ме въодушеви и съм признателна, че имах шанса да я опозная ", споделя Бакалова. Няма по какъв начин да не бъде запитана и за най-противоречивата сцена в " Стажантът " - онази, в която Доналд Тръмп изнасилва брачната половинка си.
 Снимка 666262

Без да категоризира с тази дума сцената, Мария разяснява, че снимането й не е било мъчно. " Имаше координатор по интимните подиуми, който беше страховит ", споделя тя. " Там беше и Али (режисьорът Али Абаси - б.а.), който е правил много тежки подиуми, в случай че сте гледали последния му филм Holy Spider. "

" Трябва да уточня, че се усещах в сигурност и в положителни ръце, до момента в който я снимахме. Защото имам вяра на Али, имам вяра на екипа, че всичко ще е направено добре и умерено. Освен това и Себастиан (Себастиан Стан, който играе Доналд Тръмп - б.а.) е страховит. "
 Себастиан Стан, Али Абаси и Бакалова в Кан

Себастиан Стан, Али Абаси и Бакалова в Кан

Мария Бакалова назовава въпросната сцена " кинаджийка " и прецизира, че тя е значима за това накъде се развиват персонажите по-късно. " Какво е да си жена, претърпяла тези условия, по какъв начин си стъпваш още веднъж на краката? Как това трансформира фокуса на живота ти в бъдеще? Защото, каквото и да става, на следващия ден слънцето още веднъж изгрява и просто би трябвало да намериш метод да оцелееш и да продължиш нататък. "
анкета
Ще гледате ли „ Стажантът “ с Мария Бакалова като Ивана Тръмп?
Да, нямам самообладание Не, не ме интересува Гледам всичко с Мария Бакалова Само в случай че го пуснат в стрийминг платформите
Да, нямам самообладание

Не, не ме интересува

Гледам всичко с Мария Бакалова

Само в случай че го пуснат в стрийминг платформите

" Стажантът " на Али Абаси с  като Ивана Тръмп и като Доналд Тръмп за момента няма оповестена премиерна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР